Rólunk

A CSE-LEX Kft. és célkitűzésének rövid bemutatása

 

A CSE-LEX Kft 2011. nyarán alapították közgazdász, illetve jogász végzettségű magyar magánszemélyek azzal a szándékkal, hogy a társasági jog, a gazdaságtan, a vállalat irányítás, és a fizetésképtelenség szakterületén szerzett képesítésükre és szakmai tapasztalatukra támaszkodva, elsősorban a magyar mikró- és kisvállalatok számára komplex támogatást nyújtsanak a megalapításuktól, a kibontakozásukon át akár a  megszűnésükig. A társaság szakmai profiljának kialakítását nagyban befolyásolta a 114/2006. (V.12.) Korm. rendelet alapján, az új felszámolói névjegyzék kialakítására közzétett pályázati felhívás tekintettel arra, hogy az alapítóknak évtizedes tapasztalatai vannak a fizetésképtelenségi szakterületen.

 

A CSE-LEX Kft. megfogalmazott küldetése:

 Magyarország gazdasági fejlődésének elősegítése a mikro- és kis vállalkozások alapításához, növekedéséhez, rentábilis működtetéséhez szükséges  gazdasági-, jogi-, vezetési  ismeretek  magas szintű biztosítása, a válsághelyzetekből történő minél kedvezőbb kilábalás szakértői elősegítése.

Felszámoló szervezetként alapvető törekvés az adósok lehetőség szerinti megmentése, a  reorganizáció lehetőségének feltárása és mind szélesebb körű megvalósítása, a munkahelyek  megőrzése. A szakértői munkában résztvevő szakemberekkel szemben alapvető elvárás a hitelezői érdekek védelme és képviselete, a közérdek elsődlegességének biztosítása.

 

A CSE-LEX Kft. célkitűzése:

Eredményes tanácsadás a mikro és kis vállalkozások körében a gazdasági-,  üzletviteli-,  jogi-, és könyvviteli kérdések színvonalasabb megoldása és szervezése vonatkozásában, aktív közreműködés a  krízishelyzetek megoldásában, hatékony válságkezeléssel és szervezet-fejlesztéssel a likviditási gondokkal küszködő  vállalkozások talpon maradásának eredményes elősegítése.

Felszámoló szervezetként az adósi vagyon magas szakmai színvonalon történő kezelése, ennek maximális mértékű újra hasznosítása, törekedve az eljárásban regisztrált  hitelezők követelésének az elérhető legnagyobb arányú kielégítésére.

 

A CSE-LEX Kft  stratégiája:  

Az új társaság kapacitását és tevékenységét fokozatosan tervezi Működés megkezdése üzletviteli tanácsadóként a Dél-dunántúli  Régióban. A piaci megkapaszkodást követően, a működés kiterjesztése további régiókba. A tevékenység bővítése, jelentkezés a felszámolói névjegyzékre. Válogatott, kvalifikált munkatársak alkalmazásával, tevékenységet támogató informatikai eszközök használatával magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával elismert tanácsadó gazdasági társasággá válni.

 


Fióktelepeink:
  • 4025 Debrecen, Simonffy út 57.
  • 7130 Tolna, Deák Ferenc utca 92.
  • 6722 Szeged, Hulllám utca 7.
  • 3200 Gyöngyös, Petőfi Sándor utca 1.
  • 3525 Miskolc, Szent László utca 29.
  • 9022 Győr, Czuczor G utca 18-24.
  • 1146 Budapest, Cházár András utca 9.